Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment TRECERI DE PIETONI DIN ȘANȚ ÎN ȘANȚ, în Dâmbovița! "Ar fi utile mai degrabă beţivilor" (VIDEO)

TRECERI DE PIETONI DIN ȘANȚ ÎN ȘANȚ, în Dâmbovița! "Ar fi utile mai degrabă beţivilor" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 06 Noi 2018, 13:40
TRECERI DE PIETONI DIN ȘANȚ ÎN ȘANȚ, în Dâmbovița! "Ar fi utile mai degrabă beţivilor" (VIDEO) Eveniment

Situaţie hilară într-un sat din Damboviţa. După ce au fost asfaltate mai multe uliţe, acestea au fost împânzite, peste noapte, cu treceri de pietoni inutile. Marcajele încep dintr-un şanţ şi se termină în alt şanţ. Oamenii sunt amuzaţi de isprava celor care au desenat zebrele si spun că acestea ar fi utile mai degrabă beţivilor satului care oricum traverseaza haotic.

Dorel de Dâmboviţa nu s-a oprit la una sau două astfel de treceri care pornesc de niciunde şi duc nicăieri. A împânzit tot satul Crovu din comuna Odobeşti cu astfel de marcaje inutile.

Oamenii au încercat să descifreze logica amplasării acestora, însă au rămas fără niciun răspuns. În localitate era nevoie e de asfalt, însă trecerile mai mult îi încurcă pe săteni.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Acum localnicii se gândesc dacă vor primi amezi de la poliţie în cazul în care vor fi prinşi că nu traversează prin locurile marcate.

Lucrarea a fost făcută cu bani din fonduri europene şi mai sunt multe lucruri de pus la punct cum ar fi curăţarea şanţurilor şi construcţia podeţelor. Însă, după cum se vede, etapa trasării trecerilor de pietoni părea o prioritate în cadrul acestui proiect.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Dambovita