Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Trei persoane misterioase au fost fotografiate pe plaja privată a președintelui Iohannis de la Neptun, în timp ce acesta era în CSAT (FOTO, VIDEO)

Trei persoane misterioase au fost fotografiate pe plaja privată a președintelui Iohannis de la Neptun, în timp ce acesta era în CSAT (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 28 Iul 2016, 10:46
Trei persoane misterioase au fost fotografiate pe plaja privată a președintelui Iohannis de la Neptun, în timp ce acesta era în CSAT (FOTO, VIDEO) Foto: cancan.ro Eveniment

Cea mai bine păzită plajă din România, plaja privată a preşedintelui ţării, a fost invadată de trei persoane! În timp ce şeful statului prezenta concluziile summitului de la Varşova în cadrul şedinţei CSAT trei persoane misterioase făceau plajă pe şezlongurile cuplului prezidenţial.  

Fotografiile prezentate de jurnaliştii de la Cancan ar fi fost realizate in timp ce președintele Klaus Iohannis se afla la şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Sursă foto: cancan.ro

Dacă la Bucureşti şeful statului vorbea despre deciziile luate la summitul NATO de la Varşovia şi ce implicări au acestea asupra României, la Neptun trei doamne au "atentat" la plaja privată a lui Iohannis şi s-au prăjit la soare, tolănite pe şezlongurile destinate strict cuplului prezidenţial.

Doamnele respective, însotiţe şi de un copil, şi-au întins prosoapele pe şezlongurile prezidenţiale, s-au bălăcit în apa mării, apoi s-au retras sub umbreluţele ca să citească nestingherite. Vorbim despre acelaşi umbreluţe albastre, sub care anul trecut şi-au făcut vacanţa Carmen şi Klaus Iohannis.

În mod normal, directorul RAAPPS va trebui acum să dea explicaţii. Acesta va trebui să explice cum a fost posibil ca "turistele" să pătrundă pe plaja lui Iohannis în condiţiile în care aceasta beneficiază de pază militară şi camere de supraveghere care funcţionează non-stop.

Trei persoane misterioase au fost fotografia pe plaja privată a președintelui de la Neptun

L-au prins conducând cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a spus o singură frază judecătorului, care, apoi, l-a iertat complet

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis