Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tribunalul Prahova: Fostul șef al DGA, Constantin Ispas, și ofițerul de poliție judiciară, Emanuel Saghel, rămân în arest pentru alte 30 de zile

Tribunalul Prahova: Fostul șef al DGA, Constantin Ispas, și ofițerul de poliție judiciară, Emanuel Saghel, rămân în arest pentru alte 30 de zile

Un articol de: - 12 Oct 2015, 17:47
Tribunalul Prahova: Fostul șef al DGA, Constantin Ispas, și  ofițerul de poliție judiciară, Emanuel Saghel, rămân în arest pentru alte 30 de zile Foto: romaniaregional.ro Eveniment
Fostul șef al Direcției Generale Anticorupție (DGA), Constantin Ispas, și ofițerul de poliție judiciară Emanuel Saghel rămân în arest pentru alte 30 de zile în dosarul în care sunt acuzați de fapte de corupție, conform unei decizii pronunțate luni de Tribunalul Prahova.

Instanța a admis propunerea DNA Ploiești de prelungire a măsurii de arest preventiv a celor doi inculpați. Hotărârea nu este definitivă, aceasta putând fi contestată în 48 de ore de la comunicare, potrivit Agerpres.

Ispas și Saghel au fost arestați preventiv în luna august pentru fapte de corupție. În același dosar mai este urmărit penal sub control judiciar și fostul adjunct al șefului IJP Prahova, Adrian Rădulescu.

DNA îl acuză pe Constantin Ispas de luare de mită, trafic de influență (3 infracțiuni), spălare de bani, cercetare abuzivă, efectuarea de operațiuni financiare incompatibilie cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană și folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Ofițerul de poliție Emanuel Saghel este acuzat, la rândul său, de luare de mită, trafic de influență, șantaj și folosire de informații care nu trebuiau să fie făcute publice.