Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Trucul cu bicarbonat de sodiu de care nicio gospodină nu îl ştia! Ce se întâmplă dacă îl presari pe...

Trucul cu bicarbonat de sodiu de care nicio gospodină nu îl ştia! Ce se întâmplă dacă îl presari pe...

Un articol de: B1.ro - 12 Iun 2019, 10:04
Trucul cu bicarbonat de sodiu de care nicio gospodină nu îl ştia! Ce se întâmplă dacă îl presari pe... Eveniment

Bicarbonatul de sodiu a devenit de mare ajutor pentru gospodine, având utilizări acolo unde acestea se aşteaptă mai puţin! Dacă fierbi ouă şi presari bicarbonat de sodiu peste acestea s-ar putea să ai o surpriză uriaşă!

Este ştiut faptul că bicarbonatul de sodiu a devenit un aliat în casa fiecăriei familii. Acesta este folosit atât la curăţenie, cât şi pentru alte trucuri, cum este acesta. Dacă pui bicarbonat de sodiu în apa în care fierbi ouăle, trebuie să ştii că atunci când vor fi gata îţi va fi mult mai uşor să le cureşi de coajă.

Atât ouăle foarte proaspete, cât şi cele care sunt mai vechi de şapte zile sunt dificil de curăţat, de aceea acest truc vine în ajutorul multora. Mai există un truc în cazul ouălor proaspete. Atunci când vrei să verifici dacă acestea sunt vechi sau nu, ei bine, poţi pune oul în apă, iar în cazul în care acesta se scufundă, înseamnă că este proaspăt. Dacă nu, trebuie aruncat, pentru că se apropie de termenul limită de consum şi sunt pe cale să expire.