Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tudor Chirilă: Violența NU este o soluție! Invit pe toată lumea la un miting PAȘNIC. Eu voi fi acolo! (VIDEO)

Tudor Chirilă: Violența NU este o soluție! Invit pe toată lumea la un miting PAȘNIC. Eu voi fi acolo! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Aug 2018, 17:59
Eveniment

Tudor Chirilă a anunțat că va fi prezent la mitingul din Piața Victoriei, alături de colegii din Vama și de alți prieteni. Artistul a insistat că violența nu este o soluție și a îndemnat la un miting pașnic. El a precizat că este important ca numărul manifestanților să fie cât mai mare, or actele de violență nu vor face decât să-i țină acasă pe cei care chiar vor să protesteze.

”Pentru mine e foarte important să comunic un lucru. Eu, colegii mei de la Vama și alți prieteni vom merge în Piața Victoriei. Știu că acum sunt câțiva instigatori care încearcă să răspândească ideea că violența e o posibilitate. Eu nu cred în violență și-i invit pe toți la un miting pașnic. Cred că e important un număr de oameni din ce în ce mai mare și pașnic, decât un număr mic de oameni și orice violență nu face altceva decât să-i țină acasă pe cei care vor să vină la miting. Or eu cred că trebuie să fim într-un număr cât mai mare, să fim pașnici, civilizați și să nu folosim violența ca instrument de schimbare. Pentru că, dacă stăm să ne gândim, violența nu a fost niciodată un instrument de schimbare, ci doar o posibilitate de diversiune. Cred foarte tare într-un miting pașnic. Voi fi în piață, un om pașnic într-un miting pașnic și invit pe toată lumea să-i izoleze pe cei care vor să fie violenți și sper că jandarmeria va face distincția între cei violenți și miile de oameni venite să protesteze pașnic. Nu cred că violența e o soluție. Ne vedem în piață!”, a susținut Tudor Chirilă, pe Facebook.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Tudor Chirila,   Piata Victoriei
 
 
 
Loading...