Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tudor Chirilă, din Piaţa Victoriei: România e dezbinată de hoţii pe care i-am lăsat să ne conducă (VIDEO)

Tudor Chirilă, din Piaţa Victoriei: România e dezbinată de hoţii pe care i-am lăsat să ne conducă (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 01 Dec 2018, 21:32
Tudor Chirilă, din Piaţa Victoriei: România e dezbinată de hoţii pe care i-am lăsat să ne conducă (VIDEO) Eveniment

Tudor Chirilă s-a numărat printre sutele de persoane care au protestat în Piața Victoriei. Artistul a susținut că de 1 Decembrie România este dezbinată de „hoţi pe care i-am lăsat să ne conducă“ 

”La mulţi ani, România! Întrebarea se pune: La mulţi ani cărei Românii? Pentru că noi astăzi nu suntem o Românie unită, noi astăzi suntem o Românie dezbinată şi suntem o Românie dezbinată de politicieni, este mai mult decât evident acest lucru. Şi ”politicieni” este un cuvânt frumos, suntem o Românie dezbinată de hoţii pe care i-am lăsat să ne conducă“, a spus Tudor Chirilă, într-un live pe Facebook.

El a explicat și de ce a ales să protesteze de Ziua Națională: ”Când e vorba despre o Românie dezbinată trebuie să faci o alegere, iar eu am ales ca azi, de 1 Decembrie, să fiu lângă cei care îşi doresc o Românie corectă, cu respect faţă de lege şi cu respect faţă de bunăstarea celor care trăiesc în ea şi plătesc taxe şi care merită mai mult decât ţara asta săracă şi fără niciun pic de infrastructură, fie că e vorba de educaţie, sănătate, administraţie publică, drumuri. Au reuşit să ne dezbine, a fost probabil cea mai mare provocare a lor”.

În opinia sa, românii se află în fața unei decizii extrem de importante: ”Suntem în două Românii şi noi, cei care ne uităm la această clasă politică mizerabilă, trebuie să facem o alegere: îi susţinem prin tăcere şi prin statul acasă sau de fiecare dată când putem ieşim în stradă şi protestăm. E o alegere pe care fiecare dintre noi e responsabil să o facă, iar alegerea mea şi a celor din Piaţa Victoriei este să nu tăcem şi să ne manifestăm în felurile în care ne permit legile unei democraţii“. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   tudor chirila,   Piata Victoriei