Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tudorel Toader s-a fotografiat la Penitenciarul Jilava (FOTO)

Tudorel Toader s-a fotografiat la Penitenciarul Jilava (FOTO)

Un articol de: - 24 Apr 2018, 09:15
Tudorel Toader s-a fotografiat la Penitenciarul Jilava  (FOTO) Eveniment

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a vizitat, luni, Penitenciarul Bucureşti - Jilava, alături de omologul său croat Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi omologul său croat au vizitat Penitenciarul Bucureşti - Jilava. Acesta a profitat de ocazia pentru a face şi o fotografie la intrea în puşcărie pe care să o pună pe Facebook.

Vizita a avut loc în marja unor discuţii privind reintegrarea socială desfăşurată cu deţinuţii, regimurile de executare a pedepselor privative de libertate, despre paza perimetrului de deţinere, precum şi despre măsurile luate de Ministerul Justiţiei pentru rezolvarea problemelor din sistemul penitenciar.

"În debutul vizitei a fost realizată o prezentare a Penitenciarului Bucureşti-Jilava, menţionându-se aspecte privitoare la structura fizică a unităţii, organigramă, activităţile de reintegrare socială desfăşurare cu persoanele private de libertate, regimurile de executare a pedepselor privative de libertate, precum şi paza perimetrului de deţinere. De asemenea, ministrul justiţiei, prof.univ.dr. Tudorel Toader, a relatat pe scurt demersurile iniţiate de Ministerul Justiţiei în vederea soluţionării problemelor cu care se confruntă sistemul penitenciar", anunţă Ministerul Justiţiei într-un comunicat de presă.

Ministerul mai transmite că această întrevedere a avut şi scopul de a consolida relaţiile bilaterale şi schimbul de bune practici în domeniile comune de interes.
 

Citeşte mai multe despre:   Tudorel Toader