Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tudorel Toader, răspunde criticilor lui Liviu Dragnea: "Am toată deschiderea ca în limite legale să rezolvăm această problemă"

Tudorel Toader, răspunde criticilor lui Liviu Dragnea: "Am toată deschiderea ca în limite legale să rezolvăm această problemă"

Un articol de: - 16 Mai 2017, 23:12
Tudorel Toader, răspunde criticilor lui Liviu Dragnea: "Am toată deschiderea ca în limite legale să rezolvăm această problemă" Eveniment

Tudorel Toader nu se mai află în grațiile coaliției de la putere și a președintelui PSD Liviu Dragnea și asta se vede public prin ultimele afirmații făcute publice despre ministrul Justiției. 

Liviu Dragnea chiar i-a transmis public luni seară ministrului că vrea un răspuns cât mai rapid şi clar în privinţa scandalului arhivelor SIPA și a legilor justiției de la ministrul Justiţiei, "altfel încrederea lui tinde spre 0".

Tudorel Toader nu s-a lăsat intimidat însă de afirmațiile președintelui PSD și i-a răspuns acestuia.

"Eu nu vreau să mă duc cu discuţia în această zonă. Nu e în competenţa mea să judec aceste afirmaţii. Am toată deschiderea ca în limite legale să rezolvăm această problemă", i-a răspuns Toader lui Dragnea, pentru Digi 24.

Ministrul Justiției s-a referit și la scandalul privind arhiva SIPA oferind mai multe informații privind gestionarea controversei.

"Personal, şi eu vreau să lămurim subiectul acesta. Arhiva se găseşte la ANP. Acum am avut o întrevedere cu directorul ANP ca să mă interesez de condiţiile în care se află. Am vorbit şi cu cei care au administrat arhiva. Mă voi documenta serios cu privire la isotricul arhivei. Trebuie să vedem nivelul de secretizare. Pentru că în funcție de nivelul de secretizare vedem și cui îi revine competența desecretizării: dacă e la nivel de minister, dacă e la nivel de Guvern, dacă o fi la nivel de CSAT, deși sper să nu fie informații chiar atât de importante pentru siguranța statului în arhiva de la ANP", a afirmat Tudorel Toader.

Citeşte mai multe despre:   Tudorel Toader ,   Liviu Dragnea,   PSD,   Justitie