Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tudorel Toader sare în apărarea fiului: Regulamentul nu a fost modificat să elimine vreo condiție ci să adauge (VIDEO)

Tudorel Toader sare în apărarea fiului: Regulamentul nu a fost modificat să elimine vreo condiție ci să adauge (VIDEO)

Un articol de: - 10 Aug 2017, 23:04
Tudorel Toader sare în apărarea fiului: Regulamentul nu a fost modificat să elimine vreo condiție ci să adauge (VIDEO) Facebook/Tudorel Toader Eveniment

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, i-a luat apărarea fiului său acuzat că a fost favorizat pentru a câștiga un post de asistent universitar la Facultatea de Drept din Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Concret, jurnaliștii de la publicația locală 7Est susțin că regulamentul a fost modificat astfel încât Ionuț Alexandru Toader să poată participa la concursul pentru postul respectiv deși este doctor în drept penal și aplica pe un post de drept civil. (Detalii AICI)

Ministrul Justiției a susținut însă pentru B1TV că modificarea din regulament a prevăzut doar să adauge o condiție pentru concurs și nu a eliminat niciun criteriu de selecție.

"Eu nu spun păreri, eu vă aduc argumente. El este notar public, în primul rând, în Iași. Are de 5 de experiență în învățământul superior, sigur ca asistent universitar la Facultatea de Drept de la Universitatea Petre Andrei, o universitate privată, dar valoroasă și a ținut seminarii la civil, o disciplină care completează cu practica notarială.

Uitați-vă în regulamentul metodologic, regulamentul care s-a modificat adaugă ceva la forma precedentă a regulamentului. Trimite la nivel de facultăți care să facă o verificare prealabilă suplimentară să vadă dacă doctoratele interdisciplinare se încadrează în profilul postului.

Prin urmare, modificarea de la regulament nu scade, nu elimină, nu facilitează nimic și mai introduce un filtru pe care să îl facă facultățile acolo unde este post cu oameni de specialitate după care dosarul urcă la biroul juridic, merge la biroul executiv, se verifică îndeplinirea criterilor și în final la comisia de evaluare. Modificarea regulamentului a avut drept urmare adaugare unui filtru, nu a eliminat nimic", a afirmat Tudorel Toader.

În plus, ministrul Justiției a precizat că acuzația că postul nu a fost publicat la concurs în Monitorul Oficial nu este una corectă deoarece dacă cineva se uita atent vedea pe a doua pagină că era anunțat acolo.

Tudorel Toader sare în apărarea fiului: Regulamentul nu a fost modificat să elimine vreo condiție ci să adauge

Gheorghe Moroșan, ucigaşul de la Oneşti, mărturie oribilă în faţa anchetatorilor. I-a şocat chiar şi pe cei mai experimentaţi criminalişti!

Citeşte mai multe despre:   Tudorel Toader ,   fiu,   Stiri Iasi