Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tulcea: O barcă s-a răsturnat. Patru morţi şi un singur supravieţuitor

Tulcea: O barcă s-a răsturnat. Patru morţi şi un singur supravieţuitor

Un articol de: B1 TV - 16 Mai 2011, 09:31
 Tulcea: O barcă s-a răsturnat. Patru morţi şi un singur supravieţuitor Foto: B1 TV Eveniment

Accident ciudat pe Lacul Razelm din Tulcea. O barcă în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat din cauza unei furtuni, iar ambarcaţiunea s-a scufundat. Dintre cei cinci, un singur tânăr a reuşit să scape cu viaţă după ce a plutit mai bine de trei ore şi a înotat cei doi km până la mal.

Cei cinci tineri, fără să ştie să înoate şi fără veste de salvare, s-au gândit să facă o plimbare pe lac. De aici şi până la catastrofă nu a fost decât un pas. O furtună iscată din senin le-a răsturnat barca. Dintre cei cinci tineri, doar unul de 30 de ani a reuşit să iasă la suprafaţă.

Norocul lui a fost un bidon de benzină, care l-a ajutat să plutească mai bine de trei ore.

„S-a constatat că una dintre persoane s-a salvat şi s-a deplasat împreună cu echipajul nostru, pe Lacul Razelm, în căutarea celorlalte persoane”, a declarat locotenent Sorin Voicu, ISU Tulcea.

Din spusele supravieţuitorului, pompierii trebuie să găsească doi băieţi şi două fete. Tânărul s-a întors şi el să încerce să-i caute.

La locul acccidentului a sosit şi o ambulanţă, care a fost chemată pentru a-i acorda îngrijiri unor posibili răniţi, dar după mai bine de cinci ore de căutări, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea nu au reuşit să găsească nimic. Pentru că se întunecase, aceştia au hotărât să întrerupă căutările.Tulcea: Patru înecaţi şi un singur supravieţuitor după ce o barcă s-a răsturnat

Citeşte mai multe despre:   Stiri Tulcea,   barca,   morti