Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ajutor nesperat pentru medici: Tuneluri de dezinfecție, în spitalele care tratează cazurile de COVID-19 din Capitală (VIDEO)

Ajutor nesperat pentru medici: Tuneluri de dezinfecție, în spitalele care tratează cazurile de COVID-19 din Capitală (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 04 Apr 2020, 18:49
Ajutor nesperat pentru medici: Tuneluri de dezinfecție, în spitalele care tratează cazurile de COVID-19 din Capitală (VIDEO) Eveniment

Ajutor nesperat pentru medicii care luptă în prima linie împotriva coronavirusului. 30 de tuneluri pentru dezinfectarea personalului medical și a pacienților vor fi instalate în spitalele mari din București, în urma unei acțiuni derulate de Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND), informează B1 TV.

Primele instalații sunt deja în drum spre Spitalul Colentina, iar celelalte 20 vor fi montate la alte două clinici mari din Capitală.

”Sunt cele care chiar au nevoie urgentă de ajutor, adică Colentina, Fundeni, Colțea. De fapt, toți ar avea nevoie și sunt convinsă că și în țară toate spitalele au nevoie. Nu va ajuta 100% să dezinfecteze tot, dar va ajuta 50% să elimine infecțiile de pe echipamente și vor fi folosite nu numai pentru medici, inclusiv pentru femeile de serviciu, pentru asistente, infirmiere”, a declarat Odeta Nestor, președinte AOJND.

Prin soluțiile pe care le pulverizează, aceste echipamente pot elimina o mare parte din viruși. Tunelurile vor putea fi instalate și la intrările în blocul operator sau în alte zone pe care le recomandă medicii. Echipamentele au fost achiziționate printr-o acțiune derulată  de membrii Asociației Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   COVID-19,   coronavirus