Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Elena Udrea dă replica: DNA nu știe nici legea din România, nu mă mir că n-a catadicsit să vadă legislația din Costa Rica (VIDEO)

Elena Udrea dă replica: DNA nu știe nici legea din România, nu mă mir că n-a catadicsit să vadă legislația din Costa Rica (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 13 Apr 2018, 16:07
Elena Udrea dă replica: DNA nu știe nici legea din România, nu mă mir că n-a catadicsit să vadă legislația din Costa Rica (VIDEO) Eveniment

DNA a reacționat după ce Elena Udrea a anunțat, prin avocatul său, că are statut de refugiat politic în Costa Rica și cere să fie audiată prin videoconferință.

"Din documentele depuse, Elena Udrea nu are statut de refugiat politic, ci încearcă să îl ia. Are doar carnet provizoriu de refugiu.", a reclamat procurorul DNA.

În replică, Udrea a declarat că DNA nici nu s-a obosit să se intereseze în legătură cu legislația din Costa Rica

”Nu înțeleg de ce are DNA opinie, ar trebui să aibă instanța. DNA nu știe nici legea din România, nu mă mir că nu a catadcsit să vadă legislația din România. Jurnaliștii s-au dumirit din simpla verificare pe internet.

Ți se acordă dreptul la un interviu în care prezinți situația o probezi în măsura în care o poți proba și ți se oferă sau nu statutul de refugiat politic care are două etape: statut de refugiat politic pe un an iar dacă situația continuă stautul se transformă în statut definitiv. 

Legitimația pe care am prezentat-o demonstrează cert că am statut de refugiat politic în Costa Rica cu toate drepturile ce decurg de aici, toate drepturile cetățenilor costaricani și ogbligația de a nu părăsi statul care și-a asumat protecția mea”, a declarat Elena Udrea în cadrul unei intervenții telefonice în cadrul emisiunii ”Talk B1”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   Costa Rica,   DNA