Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ultima zi de pelerinaj la catafalcul Reginei Ana: Oamenii au format cozi pentru a-i aduce un ultim omagiu Majestății Sale (VIDEO)

Ultima zi de pelerinaj la catafalcul Reginei Ana: Oamenii au format cozi pentru a-i aduce un ultim omagiu Majestății Sale (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 12 Aug 2016, 12:54
Ultima zi de pelerinaj la catafalcul Reginei Ana: Oamenii au format cozi pentru a-i aduce un ultim omagiu Majestății Sale (VIDEO) Eveniment

Continuă pelerinajul la Palatul Regal, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit al Reginei Ana. Sute de oameni au mers și astăzi pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei. Sâmbătă va avea loc înmormântarea la Curtea de Argeș, arată B1 TV.

În ciuda vremii neprietenoase, au venit foarte mulți oameni care i-au adus un ultim omagiu Reginei Ana. În fața intrării sunt mii de flori și lumânări, aduse de cei care au trecut pragul Palatului în aceste zile.

La intrare s-au format cozi de zeci de oameni care așteaptă să ajungă la catafalcul Reginei. Potrivit estimărilor, până joi seară veniseră aproximativ 3000 de persoane.

Ultima zi de pelerinaj la catafalcul Reginei Ana

Citeşte mai multe despre:   regina ana,   omagiu,   inmormantare,   pelerinaj