Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ultimul discurs susținut de Sergiu Nicolaescu în Senat: "Mai am puțin de trăit, vă spun un sincer la revedere..." (VIDEO)

Ultimul discurs susținut de Sergiu Nicolaescu în Senat: "Mai am puțin de trăit, vă spun un sincer la revedere..." (VIDEO)

Un articol de: - 03 Ian 2013, 11:49
Ultimul discurs susținut de Sergiu Nicolaescu în Senat: "Mai am puțin de trăit, vă spun un sincer la revedere..." (VIDEO) Eveniment

Ultimul discurs public pe care l-a susținut regretatul Sergiu Nicolaescu, în fața colegilor săi din Senat, în luna decembrie, s-a dovedit a fi o premoniție.

Senatorul și-a luat rămas bun de la cei care i-au fost colegi în Parlament timp de 4 ani de zile.

Sergiu Nicolaescu spunea că nu mai are mulți ani de trăit și din acest motiv vrea să și-i petreacă profesând ca regizor, meseria care l-a adus în inimile românilor.

"Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez.

Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer «La revedere!» şi vreau să vă spun în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi sărbători fericite
", a spus Sergiu Nicolaescu cu câteva săptâmâni în urmă.

Acesta a precizat că nu a candidat pentru un nou mandat și dorește să-i ducă la capăt activând în domeniul său de bază, filmul.

Sergiu Nicoleascu a murit, joi dimineață, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicații cardiace și pulmonare severe după operația de peritonită suferită pe 28 decembrie. (Detalii AICI).

Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu căzuse în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat câteva coaste.

Ultimul discurs public al regizorului român Sergiu Nicolaescu
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Sergiu Nicolaescu,   Senat