Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ULUITOR: Cine este PREOTUL care a refuzat 2 milioane de euro de la Becali

ULUITOR: Cine este PREOTUL care a refuzat 2 milioane de euro de la Becali

Un articol de: - 18 Feb 2018, 17:48
Eveniment

Călătoriile la Muntele Athos sunt deja rutină pentru patronul de la FCSB, care a fost ultima dată în Grecia luna trecută.  Cu ocazia unui astfel de pelerinaj, Becali a vrut să ofere două milioane de euro unui preot călugăr pentru a ajuta la lucrările de renovare de la Schitu Prodromu, însă acesta l-a refuzat. Lucru uimitor, dacă luăm în calcul dragostea de bănuți a preoților. Dar mai există și excepții, ceea ce ne bucură.

Conform unei lucrări din "Lumea credinţei", părintele Petroniu, care a murit în 2011, este cel care nu a vrut banii lui Gigi. “Pentru aceasta n-a primit nici cei două milioane de dolari pe care i-a oferit George Becali, spre refacerea arsanalei Prodromului, spunând că Şi de vor ridica arsanaua, mai pe urmă le va trebui să meargă la pescuit, iar apoi „corabie mai mare le va trebui şi rugăciunea se va duce de la ei! Toate acestea sunt vicleşuguri ale diavolului, care seamănă răul prin multa înlesnire, ca neghina printre spicele de grâu. Să nu dorim lucruri din cele lumeşti în locul celor ale sufletului, că ne vom lipsi astfel de amândouă. Când trăieşti având bani asupra ta, Dumnezeu nu-ţi mai poartă de grijă. Şi să ştii frate că dracul n-a biruit niciodată pe cineva prin sărăcie”, scrie sursa citată despre Petroniu, potrivit fanatik.ro

Arsanaua, unde voia Becali să investească, este o construcţie formată dintr-un mic port cu chili, chei şi loc de ancorare pentru vapoare mici. Părintele Petroniu Tănase, conducătorul schitului, nu a primit banii lui Becali.

 
 
 
Loading...