Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un al doilea deţinut moare la Penitenciarul Mioveni în decurs de două săptămâni

Un al doilea deţinut moare la Penitenciarul Mioveni în decurs de două săptămâni

Un articol de: Traian Avarvarei - 11 Aug 2020, 17:09
Un al doilea deţinut moare la Penitenciarul Mioveni în decurs de două săptămâni Eveniment

Un alt deținut a murit la Penitenciarul Mioveni. Acesta a decedat, luni seară, la câteva ore după ce i s-a făcut rău şi angajaţii unităţii de detenţie au sunat la 112. Un caz similar a existat în unitatea de detenţie de la Mioveni pe 27 iulie.


 

Un deţinut de la Penitenciarul Mioveni a murit

 


 

Un deţinut de la Penitenciarul Mioveni a murit, luni seară, la câteva ore după ce i s-a făcut rău. Este al doilea deces înregistrat în ultima perioadă în rândul deţinuţilor de la Mioveni, iar oficialii penitenciarului susţin că niciunul dintre cei doi decedaţi nu prezenta simptome specifice COVID-19. Luna trecută un angajat al penitenciarului Mioveni a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

„Vă informăm că, în data de 10.08.2020, în jurul orei 15:00, personalul medical al Penitenciarului Mioveni a intervenit pentru acordarea de îngrijiri unei persoane custodiate, cunoscută cu afecţiuni medicale cronice şi prezentată periodic în unităţi ale Ministerului Sănătăţii, urmare alterării stării de sănătate. Pentru efectuarea unor investigaţii de specialitate, s-a solicitat, prin apel 112, un echipaj de ambulanţă, aceasta fiind transportată la o unitate spitalicească din reţeaua sanitară publică. În ciuda eforturilor medicilor, decesul persoanei private de libertate a fost constatat la ora 22:30. Subliniem că, în cazul expus, nu a fost înregistrată simptomatologie specifică COVID-19” a anunţat marţi Laura Olteanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mioveni.

În data de 27 mai un alt deținut a murit la Penitenciarul Mioveni. Conducerea spune că nu este cazul de suspiciune de Covid-19. Totuși, în aceeaşi zi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţa că un angajat al penitenciarului din Mioveni a fost diagnosticat cu COVID-19.

„Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Mioveni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecţie”, susţinea ANP.


 Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

 

Noi cazuri de COVID-19 confirmate în penitenciarele din România


 


 

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a anunțat, duminică, că doi angajați de la penitenciarele Mărgineni și Deva au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus, potrivit Agerpres.

ANP notează că polițiștii de penitenciare au exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecție.

Primele verificări au arătat că nu a fost identificată simptomatologie specifică infecției cu noul coronavirus în rândul persoanelor custodiate din cele două unități penitenciare, iar acestea sunt monitorizate de către personalul medical.

Mai mulți angajați, care au fost identificați drept contacți, au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu. Spațiile de lucru au fost dezinfectate.


 

Citeşte mai multe despre:   administratia nationala a penitenciarelor,   Stiri Mioveni,   detinut,   COVID-19