Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un alt plagiat confirmat în cazul Ministrului Educației. Lucrarea originală, scrisă de un cercetător taiwanez

Un alt plagiat confirmat în cazul Ministrului Educației. Lucrarea originală, scrisă de un cercetător taiwanez

Un articol de: - 10 Mai 2012, 09:29
Un alt plagiat confirmat în cazul Ministrului Educației. Lucrarea originală, scrisă de un cercetător taiwanez Foto: ioan-mang.ro Eveniment

După cazurile de plagiat dezvăluite miercuri în cazul familiei ministrului Educației, respectiv două lucrări științifice copiate aproape integral după lucrări ale unor cercetători străini (una a lui Ioan Mang și cealaltă a Ericăi Mang), un alt plagiat, confirmat chiar de autorul lucrării originale, iese la iveală.

De data aceasta este vorba de o lucrare semnată în colaborare de soții Mang și copiată după o lucrare a unui cercetător a Universității Tunghai, din Taiwan și alți doi colaboratori.

În urma unei solicitări de confirmare a plagiatului, adresată de HotNews unuia din autorii lucrării, acesta din urmă a confirmat. Este vorba de o lucrare publicata în ianuarie 1995, în jurnalul IEEE Transactions on Computers. Ba mai mult, a și marcat paragrafele preluate de soții Mang și a atașat astfel documentele pentru a se vedea similaritățile.

AICI se poate vede articolul original, iar AICI plagiatul relizat de soții Mang.

Citeşte mai multe despre:   plagiat