Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac (VIDEO)

Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac (VIDEO)

Un articol de: - 30 Iul 2016, 18:46
Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac (VIDEO) Eveniment

Scene dramatice la Vama Nădlac II. Autorităţile române i-au interzis accesul în ţară unui cetăţean român, care a declarat că transporta cadavrul fratelui său, mort cu câteva ore înainte pe teritoriul Ungarieim informează B1TV.

Bărbatul s-a plâns că fratele său a murit pe teritoriul Ungariei, în timp ce reveneau în ţară din Germania. Familia a avut însă de aşteptat ore în şir, pe o vreme caniculară, până când un medic legist a venit să constate decesul.

Bărbatul care își transportul fratele decedat a trebuit să se întoarcă la Consulatul din Szeged pentru a își face toate documentele necesare, inclusiv pașaport mortuar, pentru a putea trece granița cu fratele său decedat.

El este blocat din jurul orei 9 când a ajuns la Vama Nădlac și le-a spus vameșilor că transportă o persoană ce a decedat pe teritoriul Ungarie

Acesta era transportat din Germania unde fusese internat pentru că suferea de o boală gravă, unde medicii i-au spus că nu au ce să mai facă. Bărbatul a decedat pe teritoriul Ungariei în timp ce era dus cu mașina spre casă de fratele său.

Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac

 

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani