Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac (VIDEO)

Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac (VIDEO)

Un articol de: - 30 Iul 2016, 18:46
Eveniment

Scene dramatice la Vama Nădlac II. Autorităţile române i-au interzis accesul în ţară unui cetăţean român, care a declarat că transporta cadavrul fratelui său, mort cu câteva ore înainte pe teritoriul Ungarieim informează B1TV.

Bărbatul s-a plâns că fratele său a murit pe teritoriul Ungariei, în timp ce reveneau în ţară din Germania. Familia a avut însă de aşteptat ore în şir, pe o vreme caniculară, până când un medic legist a venit să constate decesul.

Bărbatul care își transportul fratele decedat a trebuit să se întoarcă la Consulatul din Szeged pentru a își face toate documentele necesare, inclusiv pașaport mortuar, pentru a putea trece granița cu fratele său decedat.

El este blocat din jurul orei 9 când a ajuns la Vama Nădlac și le-a spus vameșilor că transportă o persoană ce a decedat pe teritoriul Ungarie

Acesta era transportat din Germania unde fusese internat pentru că suferea de o boală gravă, unde medicii i-au spus că nu au ce să mai facă. Bărbatul a decedat pe teritoriul Ungariei în timp ce era dus cu mașina spre casă de fratele său.

Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac

 

 
Loading...