Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un bărbat din Dragomireşti a cerut ca, după moarte, autoturismul să-i fie adus la căpătâi. Rudele s-au conformat (VIDEO)

Un bărbat din Dragomireşti a cerut ca, după moarte, autoturismul să-i fie adus la căpătâi. Rudele s-au conformat (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 05 Mai 2016, 09:56
Un bărbat din Dragomireşti a cerut ca, după moarte, autoturismul să-i fie adus la căpătâi. Rudele s-au conformat (VIDEO) Eveniment

Cimitir pe post de garaj. Se întâmplă în comuna dâmboviţeană Dragomireşti, unde lângă mormântul unui fost şef al Partidei Romilor a poposit în chip de omagiu şi autoturismul preferat al acestuia. Trecut la cele sfinte, bărbatul a lăsat cu limbă de moarte ca maşina pe care a condus-o şi a iubit-o nespus să-i fie pusă la căpătâi, arată B1 TV.


Iar rudele defunctului s-au conformat. Nu mică le-a fost mirarea localnicilor, când au văzut că maşina este parcată la intrarea în cimitir şi lăsată acolo. Să-l vegheze pe Petre Honciu, fost lider al Partidei Romilor din Dragomireşti. Cei care l-au cunoscut pe bărbat spun că acesta era extrem de ataşat de maşina lăsată acum aproape de mormântul său, în chip de omagiu.
"Nu pleca nicăieri fără maşină. Şi pe uliţă, la magazin, tot cu maşina pleca”, a spus o săteancă.


Alţi săteni sunt revoltaţi şi spun că locul unei maşini nu este nici pe departe în cimitir, printre morminte.


”De unde să fie bine? Nu trebuia maşina acolo, în curtea cimitirului”, a susținut o altă femeie.

Un bărbat din Dragomireşti a cerut ca, după moarte, autoturismul să-i fie adus la căpătâi

Citeşte mai multe despre:   cimitir,   masina,   Stiri Dragomirești