Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un bărbat din județul Iași nu a mai ținut cont de noile restricții impuse. El s-a deplasat călare pe cal până în centrul orașului ca să își viziteze soția și bebelușul nou născut (FOTO)

Un bărbat din județul Iași nu a mai ținut cont de noile restricții impuse. El s-a deplasat călare pe cal până în centrul orașului ca să își viziteze soția și bebelușul nou născut (FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 26 Mar 2020, 16:17
FOTO: Observator.tv Galerie foto (1) Eveniment

Polițiștii din Iași s-au confruntat cu o situație inedită în prima zi în care au intrat în vigoare noile restricții. Un tânăr a venit călare pe cal, pentru a-și vizita soția care tocmai născuse, relatează Observator.tv

Oprit de către oamenii legii, acesta le-a explicat că vine de la țară, iar deplasarea cu un mijloc de transport în comun a fost imposibilă, având în vedere că nu mai circulă autobuzele. Bărbatul venise la Iaș pentru a-și vizita soția și bebelușul nou născut.

Tânărul în vârstă de 22 de ani nu a fost împiedicat de pandemia de coronaviorus să se deplaseze „la oraș”. S-a echipat cu o mască și declarația pe propria răspundere completată. El venea din comuna Răducăneni, județul Iași, iar cum mijloacele de tranport nu mai circulau, opțiunea pe care a găsit-o pentru a călători până la spital a fost calul.

Tânărul de 22 de ani s-a ales însă cu un avertisment scris, pentru că în Iași, în baza unei hotărâri de consiliu local, nu ai voie să circuli cu mijloace de transport cu tracțiune animală.