Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un copil a rămas cu mâna blocată între elemenții unui calorifer, la o școală din Timișoara

Un copil a rămas cu mâna blocată între elemenții unui calorifer, la o școală din Timișoara

Un articol de: - 29 Oct 2014, 13:52
Un copil a rămas cu mâna blocată între elemenții unui calorifer, la o școală din Timișoara Foto: opiniatimisoarei.ro Eveniment
Pompierii au intervenit, miercuri, la Şcoala Generală nr. 30 din Timişoara, unde au fost chemaţi să ajute un copil de şase ani, care rămăsese cu mâna blocată între elemenţii unui calorifer, informează Mediafax.

Potrivit inspectorului-șef al ISJ Timiș, Aura Danielescu, un copil de șase ani, elev în clasa pregătitoare de la Şcoala Generală nr. 30 din Timișoara, a rămas, miercuri, cu mâna blocată într-un calorifer.

La şcoală a fost chemat un echipaj de la pompieri care a intervenit pentru a elibera copilul.

"Un copilaș de clasă pregătitoare care stă cu scăunelul aproape de calorifer s-a tot jucat și nu mai putea să scoată cotul dintre elemenţii caloriferului. Colegii din școală s-au chinuit 15 minute să-l scoată, dar, nedorind să-l rănească pe copil, au apelat la Salvare, care a apelat la pompieri. Au venit pompierii, au mișcat puțin elemenții și i-au scos cotul dintre elemenți”, a declarat Aura Danielescu.

Copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nu a fost rănit în urma acestui incident, astfel că a rămas în continuare la cursuri.