Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un deputat de Gorj a anulat carantina în instanță, deși fiul lui este infectat cu Covid-19

Un deputat de Gorj a anulat carantina în instanță, deși fiul lui este infectat cu Covid-19

Un articol de: Catinca Giosanu - 21 Sep 2020, 15:01
Un deputat de Gorj a anulat carantina în instanță, deși fiul lui este infectat cu Covid-19 Sursa Foto: Impact în Gorj Eveniment

Deputatul de Gorj, Alin Vasile Văcaru, (Pro România) a anulat carantina la domiciliu în instanță, după ce fiul lui a contactat noul coronavirus de tip SARS-CoV-2.

 

 

Un deputat de Gorj a obținut anularea carantinei la domiciliu în instanță

 

 

Deputatul de Gorj, Alin Văcaru, a reușit să anuleze carantina la domiciliu în instanță, după ce fiul lui a fost confirmat cu noul virus ucigaș Covid-19. Asta, după ce fiul său a fost confirmat cu COVID-19, astfel că legea îl obliga să intre în carantină.

În urma demersurilor făcute, instanța i-a dat câștig de cauză.

”Dispune încetarea măsurii carantinării, instituită asupra petentului de către intimată, începând cu data pronunţării prezentei sentinţe”, a decis Judecătoria Târgu Jiu.

Băiatul politicianul are 13 ani și elev în clasa a VIII-a. El fusese testat și aștepta rezultatul analizelor, însă a mers ieri la școală.BOMBĂ în showbiz! George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că vor fi ...

 

 

Fiul deputatului de Gorj a așteptat rezultatul acasă

 

 

Fiul lui, elev în clasa a opta la o școală din Târgu Jiu, a fost testat pozitiv chiar înainte să plece la un turneu de baschet. Diriginta și încă 22 de copii au intrat în carantină la domiciliu, ca urmare a rezultatului pozitiv.

După ce copilul său a fost depistat pozitiv, parlamentarul și-a făcut și el testul pentru depistarea infecției cu virusul care a declanșat criza sanitară la nivel mondial.

Rezultatul său a fost negativ, așa că Alin Văcaru a dat în judecată DSP-ul, pentru a scăpa de carantina la domiciliu.

Procurorii de caz i-au dat câștig de cauză, transmite Observator.

”Dispune încetarea măsurii carantinării, instituită asupra petentului de către intimată, începând cu data pronunţării prezentei sentinţe”, a decis Judecătoria Târgu Jiu.

Elevul de clasa a VIII-a, fiul politicianul Alin Văcaru, a fost asimpatomatic, dar el juca baschet și a fost testat pentru SARS-CoV-2, pentru că urma să plece în cantonament.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Gorj