Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un deținut și-a tăiat gâtul în plină sală de judecată în București: Bărbatul se află în stare bună și a fost deja imobilizat de forțele de ordine

Un deținut și-a tăiat gâtul în plină sală de judecată în București: Bărbatul se află în stare bună și a fost deja imobilizat de forțele de ordine

Un articol de: - 25 Sep 2013, 10:37
Un deținut și-a tăiat gâtul în plină sală de judecată în București: Bărbatul se află în stare bună și a fost deja imobilizat de forțele de ordine Eveniment

Gest extrem al unui deţinut, miercuri, la Judecătoria sectorului 4. Omul a scos un cuţit în sala de judecată şi, pentru a arăta că este capabil de orice dacă nu i se face dreptate, şi-a crestat gâtul. Apoi s-a urcat pe grilajul de la geam. Între timp, forţele de ordine au decis să evacueze de urgenţă Judecătoria. Autoritatea Naţional a Penitenciarelor a anunţat că bărbatul este deținut în Giurgiu şi a cerut transferul la Rahova pe motiv de orientare sexuală.

Deţinutul care a ameninţat că se se sinucide a sărit din boxa acuzaţiilor şi s-a urcat pe un grilaj din sala de judecată. Martorii susţin că deţinutul a scos un cuţit de sub haine şi a strigat că este disperat şi că vrea să i se fac dreptate.

”Eram în sală și am asistat la necazurile astea pe care le avem fiecare, a ieșit un deținut, doi, trei, poliția. La un moment dat, vad puștiul ăsta când se ridică odată în picioare, se scutură, scoate un cuțit cu mâner de plastic și zice <>”, spune un martor.

”Avea un ciob. Eram lângă sală. Am auzit cum s-au spart de două ori geamurile consecutiv și după care l-am văzut pe individ cu ciobul în mână. V-am zis, avea ciob si lamă de cuțit și toată lumea a zis ca era cuțit, dar nu era cuțit. Și s-a suit sus”, a continuat un alt martor.  

Între timp, forţele de ordine au decis să evacueze de urgenţă sala de judecată.

Bărbatul a mai făcut astfel de gesturi în trecut, unul similar în 2009 și o amenințare cu moartea de pe acoperișul unui penitenciar din Oradea, în 2006.

Un detinut s-a ranit singur cu un cutit in plina sala de judecata
Embed:

Citeşte mai multe despre:   detinut