Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un elev din Buzău e obligat să stea pe hol în timpul orelor de curs. Motivul pentru care profesorii au luat această decizie (VIDEO)

Un elev din Buzău e obligat să stea pe hol în timpul orelor de curs. Motivul pentru care profesorii au luat această decizie (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 19 Mai 2017, 08:48
Un elev din Buzău e obligat să stea pe hol în timpul orelor de curs. Motivul pentru care profesorii au luat această decizie (VIDEO) Foto: Adevărul Eveniment

Situaţie revoltătoare la o şcoală din centrul Buzăului! Un copil, despre care profesorii spun că ar crea probleme la ore, este obligat de câteva zile să stea pe hol în timpul orelor de curs, informează B1 TV. Conducerea unităţii de învăţământ şi chiar şi inspectoratul şcolar susţin că aceasta este singura metodă prin care băiatul de 12 ani poate fi liniştit. Mama elevului a mers la şcoală să ceară explicaţii. 

Imaginile au fost surprinse la Şcoala "Dionisie Romano" din Buzău. De câteva zile, copilul din imagini este obligat să stea timp de patru ore pe zi în holul unei biblioteci, pe un colţ de dulap şi să copieze lecţiile din carte. Fără niciun profesor care să-i explice, aşa cum prevede legea că trebuie să se desfăşoarele orele în şcoală.

Un elev din Buzău e obligat să stea pe hol în timpul orelor de curs

Conducerea şcolii susţine că această exilare, care durează de patru zile, a fost singura metodă ce s-a putut aplica pentru a-l linişti pe băiat.

Mama copilului admite că este neastâmpărat, însă susţine că un asemenea tratament este o pedeapsă mult prea mare. Femeia mai spune că de când a fost dat afară din clasă inclusiv colegii au început să îl marginalizeze pe băiat.

Şi psihologii avertizează că asemenea măsuri luate împotriva şcolarilor pot avea efecte pe termen lung şi pot duce chiar la abandon şcolar.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Buzau,   pedeapsa,   profesori,   elevi