Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un fost ministru din Guvernul Năstase, fan înfocat al lui Tudor Gheorghe: Acesta este nelipsit de la concertele artistului

Un fost ministru din Guvernul Năstase, fan înfocat al lui Tudor Gheorghe: Acesta este nelipsit de la concertele artistului

Un articol de: - 21 Feb 2017, 22:43
Un fost ministru din Guvernul Năstase, fan înfocat al lui Tudor Gheorghe: Acesta este nelipsit de la concertele artistului Foto: tudor-gheorghe.ro Eveniment

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai iubiți artiști români.

Pasiunea cu care își realizează meseria, timbrul vocal special și relația cu publicul îl face să aibă mereu milioane de fani.

Artistul a primit din partea Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), titlul de ambasador al tradiţiilor şi identităţii naţionale pentru întreaga activitate desfăşurată în slujba României.

Prin intermediul activității sale, Tudor Gheorghe a dialogat cu toți miniștrii Culturii, însă, spune că apreciază că singurul ministru care vine la concertele sale este Răzvan Theodorescu.

Activitatea artistului este foarte apreciată de toți care îl cunosc, iar președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, a spus despre Tudor Gheorghe că a creat o 'operă' pe care a oferit-o românilor prin păstrarea originalităţii folclorului şi a tradiţiilor româneşti.

“Prea puţini oameni mai construiesc pentru România, prea puţini mai unesc românii, prea puţini oameni îşi mai dedică viaţa lor. Decizia pe care am luat-o - Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României - (...) a fost aceea de a recunoaşte valoarea şi valorile poporului român, iar maestrul Tudor Gheorghe este din punctul meu de vedere una din cele mai importante personalităţi pe care le-a avut şi le are România”, a spus Cumpănaşu, potrivit DCNews.

Citeşte mai multe despre:   concerte,   ministru,   fani