Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un fost prezentator TV a fost numit în Consiliul de Administrație al Cuprumin

Un fost prezentator TV a fost numit în Consiliul de Administrație al Cuprumin

Un articol de: - 19 Iul 2016, 21:40
Un fost prezentator TV a fost numit în Consiliul de Administrație al Cuprumin Foto: jurnalul.ro Eveniment

Ministerul Economiei a selectat un nou consiliu de administrație pentru compania Cuprumin SA, format din cinci membri, între care se Remus Vulpescu, fost șef al departamentului de privatizare al ministerului în perioada privatizării eșuate a Oltchim, și Radu Coșarcă, fost prezentator TV și actual director de comunicare al distribuitorului de electricitate ENEL, anunță.

"Numirea candidaţilor s-a făcut la propunerea acţionarului, statul român, prin Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri. (...) În perioada următoare, după acceptarea expresă a mandatului de către noii administratori, se vor derula procedurile legale de înregistare la Registrul Comerţului şi de semnare a contractului de mandat de către administratorii aleşi", a precizat ministerul potrivit știripesurse.ro.

Unul dintre membri este Radu-Călin Coșarcă, actual director comunicare la ENEL România. El are peste 25 de ani experiență profesională. Cinci ani a fost Director Relații Externe la ENEL România. A deținut și funcția de vicepreședinte la companiile Synergy și Media On și functia de TV Manager la TVR, Tele 7, Antena 1, National TV, anunță dcnews.ro.

În Consiliul de Adminstrație au mai fost numiți Dumitru Remus Vulpescu, cu 20 de ani de experiență profesională, din care 14 în domeniul juridic, Radu Claudiu Roșca, cu peste 10 ani experiență în audit și risk management, Romeo Jantea, cu peste 30 de ani experiență profesională în domeniul economic și financiar, și Gheorghe Chindriș, cu peste 34 de ani experiență în industria minieră.

Citeşte mai multe despre:   Ministerul Economiei,   numire