Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un impresar a dispărut cu 50.000 de euro din banii donați pentru răniții din ”Colectiv”. Tolontan: Hoție cu banii donați pare prea mult până și pentru România (VIDEO)

Un impresar a dispărut cu 50.000 de euro din banii donați pentru răniții din ”Colectiv”. Tolontan: Hoție cu banii donați pare prea mult până și pentru România (VIDEO)

Un articol de: - 28 Oct 2016, 09:07
Foto: RRA Eveniment

A fugit cu banii strânşi la un concert caritabil pentru victimele din ”Colectiv”, dar nimeni nu a făcut nimic să îl tragă la răspundere. Este vorba despre impresarul Sorin Săraru care, deşi nu a dat victimelor banii colectați din bilete la concertul Angelei Gheorghiu din noiembrie 2015, continuă să organizeze evenimente. Are probleme financiare se scuză impresarul. 

Potrivit tolo.ro, spectacolul a avut loc pe 29 noeimbrie 2015. Din donații directe s-au strâns atunci 200.000 de lei, iar din vânzarea biletelor echivalentul a 50.000 de euro. Totuși, această ultimă sumă nu a mai ajuns niciodată la victime. 

”Am o fată, Ioana, de vîrsta celor din club. Mi-am imaginat cum ar fi să fiu în locul lor, cu viața Ioanei atîrnînd de un fir de ață. Mi-am rugat prietenii, pe oamenii de la casa regală a României, pe toți să vină să cumpere bilete”, a povestit Angela Gorghiu.

Soprana a povestit că reprezentanta ei în România și PR-istul ei i-au recomandat fundația Andreei Marin pentru acest eveniment.

”Andreea a fost extrem de riguroasă și de corectă cu fiecare detaliu”, a povestit reprezentanta Angelei Gorghiu, Sorana Savu.

Cei de la fundație susțin că nu-l cunoșteau pe Săraru, cel care avea să nu mai dea banii niciodată răniților din ”Colectiv”. Acesta a argumentat că nu a dat banii pentru că are probleme financiare.

Un impresar a dispărut cu 50.000 de euro din banii donați pentru răniții din ”Colectiv

El a derulat afacerile pe alte firme. Angela Gorghiu spunea că e o chestiune de onorare, deci Justiția trebuie să se pronunțe, iar victimele din ”Colectiv” nu trebuie să fie victime din nou ale unui om lipsit de conștiință. Deja e mult prea mult. Hoție cu banii donați pare prea mult până și pentru România”, a susținut Cătălin Tolontan pentru B1 TV.
 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Marin,   donatii,   raniti,   Colectiv
 
 
 
Loading...