Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un jandarm este cercetat disciplinar după ce a fost surprins fără mască în tramvai

Un jandarm este cercetat disciplinar după ce a fost surprins fără mască în tramvai

Un articol de: George Lupu - 04 Sep 2020, 18:24
Un jandarm este cercetat disciplinar după ce a fost surprins fără mască în tramvai Eveniment

Un jandam din cadrul Jandarmeriei Ialomiţa care a fost surprins într-un mijloc de transport în comun nepurtând mască de protecţie este cercetat disciplinar de către superiori.

În fotografiile publicate pe rețelele de socializare de către Jandarmeria Română se poate vedea cum jandarmului nu poartă mască, deşi se află într-un mijloc de transport în comun, iar legea prevede clar obligativitatea de a avea gura si nasul acoperite.

"În această dimineaţă, am primit din partea cetăţenilor, pe adresa noastră de facebook, mai multe fotografii care prezintă un jandarm aflat într-un mijloc de transport în comun, fără să poarte masca de protecţie, aşa cum prevede legea. Comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a dispus de urgenţă verificarea acestor imagini, iar din primele verificări a rezultat faptul ca jandarmul face parte din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa. Şi cum nimeni nu este mai presus de lege, am hotărât efectuarea unei cercetări amănunţite cu privire la aspectele sesizate, urmând a fi luate măsurile legale. Mulţumim cetăţenilor pentru transmiterea acestor imagini”, a transmis Jandarmeria.

Ulterior, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ialomiţa a precizat că jandarmul se afla într-un mijloc de transport în comun din Bucureşti, catalogând drept regretabil gestul acestuia de a nu purta mască de protecţie.

"Într-adevăr este vorba despre colegul nostru, iar imaginile par a fi făcute într-un mijloc de transport in comun din Bucureşti. Gestul lui de a nu purta masca este regretabil şi singular la nivelul unităţii. Faţă de acesta pot fi luate măsuri disciplinare, deoarece are obligaţia sa respecte prevederile legale cu privire la prevenirea şi combaterea răspândirii virusului SARS COV 2”, a precizat Jandarmeria Ialomiţa.