Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment HALUCINANT! Un mafiot italian A DAT FOC de vii unor români: Au fost afectaţi şi 2 copii (VIDEO)

HALUCINANT! Un mafiot italian A DAT FOC de vii unor români: Au fost afectaţi şi 2 copii (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 21 Mar 2018, 09:33
HALUCINANT! Un mafiot italian A DAT FOC de vii unor români: Au fost afectaţi şi 2 copii (VIDEO) Eveniment

Şase români care sărbătoreau o zi de naștere au fost incendiați de un vecin italian, Antonino Labate, în vârstă de 68 de ani, membru de vază al grupării mafiote 'Ndrangheta. Acesta este acuzat de tentativă de omucidere și incendiere agravată multiplă, scrie it.euronews.com.

Procurorii italieni au stabilit că incidentul a pornit de la o neînțelegere în ceea ce privește gunoiul menajer. Italian era foarte nervos pe români pentru că aceștia aruncaseră că în fața clădirii pe care o închiriaseră, mai mulți saci de gunoi, în loc să-i ducă la ghenă.

Italianul, care era și proprietarul clădirii, a observat acest lucru și s-a dus la familia de români să le spună să ia gunoiul din fața casei și să-l ducă unde trebuie. Scandalul a escaladat și s-a terminat cu italianul care a bătut-o grav pe una dintre femeile care au îndrăznit să se opună.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


Înainte de a pleca, Labate a amenințat că românii ”vor arde de vii”, dacă mai aruncă gunoiul pe stradă. Ceea ce s-a întâmplat pentru că Labate și-a pus amenințarea în aplicare.

Italianul a fost văzut într-o benzinărie din apropiere, când umplea un recipient cu combustibil. Mai apoi, bărbatul care nu se ferea că va fi văzut, a intrat în clădire, golind pe pereti canistra cu benzină, apoi a dat foc.

Cei 6 români sărbătoreau o zi de naștere în momentul în care flăcările au cuprins casa, şi fiind cu muzica dată la maxim, nu au auzit nimic. Din fericire, au fost scoși printr-o ferestruică din spatele casei, de trecătorii care au văzut flăcările.

Citeşte mai multe despre:   'Ndrangheta,   Italia