Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un nou caz "Mătuşa Tamara" pe scena politică românească! Bogdan Olteanu susține că sumele mari de bani din conturi sunt moștenite de la bunica sa (VIDEO)

Un nou caz "Mătuşa Tamara" pe scena politică românească! Bogdan Olteanu susține că sumele mari de bani din conturi sunt moștenite de la bunica sa (VIDEO)

Un articol de: - 04 Aug 2016, 20:12
Un nou caz "Mătuşa Tamara" pe scena politică românească! Bogdan Olteanu susține că sumele mari de bani din conturi sunt moștenite de la bunica sa (VIDEO) Eveniment

Fostul viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, susține că sumele uriașe pe care le deţine în conturi se datorează bunicii Ghizela. Acesta a fost deţinut politic în perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial şi ar fi obţinut despăgubiri consistente, informează România Liberă.

Avocatul lui Bogdan Olteanu a vernit cu o explicaţie cel puţin curioasă cu privire la averea fostului viceguvernator BNR.

"Principala componentă financiară a moștenirii provenite de la mama doamnei Olteanu a fost reprezentată de compensația pe care aceasta a primit-o, prin intermediul fundațiilor specializate ale comunitații evreiești, de la statul german, ca urmare a trimiterii acesteia în lagăr în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial" a afirmat Florin Durgheu, avocatul lui Bogdan Olteanu

Bunica lui Bogdan Olteanu, Ghizela Vass, a fost deţinut politic în perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. Ea a fost una dintre liderii comuniştilor ilegalişti din perioada interbelică. Vass a fost membru al Comitetului Central al PCR pâna în 1984. Moştenirea lui Olteanu provine din banii primiţi de bunica Ghizela drept despăgubire.

"Economisirile domnului Bogdan Olteanu din perioada menționată de dumneavoastră, ele au fost făcute din veniturile încasate de aceștia și declarate în mod legal. Toate aceste venituri provin din activitatea de la BNR precum și în alte activități pe care le găsiți în declarația dumnealui de avere" a mai completat avocatul.

Discuţiile despre averea lui Olteanu vin în contextul în care el nu şi-a declarat niciodată salariul încasat de la BNR.

Un nou caz "Mătuşa Tamara" pe scena politică românească! Bogdan Olteanu suștine că sumele mari de bani din conturi sunt moștenite de la bunica sa

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Bogdan Olteanu,   avere