Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un nou scandal zguduie învăţământul românesc. Profesoară din Capitală, limbaj neadecvat față de elevi: Le spune că sunt SCLAVII ei şi că sunt vinovaţi de MOARTEA mamei sale

Un nou scandal zguduie învăţământul românesc. Profesoară din Capitală, limbaj neadecvat față de elevi: Le spune că sunt SCLAVII ei şi că sunt vinovaţi de MOARTEA mamei sale

Un articol de: B1.ro - 22 Oct 2018, 11:27
Un nou scandal zguduie învăţământul românesc. Profesoară din Capitală, limbaj neadecvat față de elevi: Le spune că sunt SCLAVII ei şi că sunt vinovaţi de MOARTEA mamei sale Eveniment

Un nou scandal zguduie învăţământul românesc. O profesoară de la o şcoală din capitală este acuzată de părinti că le vorbește urât copiilor, are un comportament rasist și oferă note într-un mod haotic, fără să țină cont de cât de bine s-au pregătit elevii. Mai mult, micuții au intrat în grevă, au renunţat să mai intre la ora de Educație Tehnologică, iar părinții s-au adunat în fața școlii şi au protestat în semn de solidaritate.

Părinţii elevilor de la școala gimnazială “Sfântul Andrei” spun că au ajuns în pragul disperării. Ei sunt îngrijoraţi că notele le-ar putea strica mediile şi ar putea rata şansa de-a intra la un liceu bun.

„Încă de la prima oră de predare, doamna profesoară a creat o atmosferă de intimidare şi violenţă emoţională/psihologică asupra elevilor, comunicându-le printre altele că „nu este prietena lor, le este şefă, iar ei sunt sclavii ei” şi că „ei sunt vinovaţi de moartea mamei sale”, a declarat un profesor, potrivit scrie Gandul.

Cercetarea disciplinară a profesoarei de către Inspectoraul şcolar al Municipiului Bucureşti a îînceput luni și are termen de soluționare 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, profesoara în cauză a trecut toate testele, atât privind competențele profesionale, cât și pe cele medicale, psihologice.