Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un PESCAR a descoperit PEȘTELE cu dinți de om care atacă organele GENITALE: Nu am văzut aşa ceva şi pescuiesc de 35 de ani (VIDEO)

Un PESCAR a descoperit PEȘTELE cu dinți de om care atacă organele GENITALE: Nu am văzut aşa ceva şi pescuiesc de 35 de ani (VIDEO)

Un articol de: - 23 Iun 2017, 14:55
Un PESCAR a descoperit PEȘTELE cu dinți de om care atacă organele GENITALE: Nu am văzut aşa ceva şi pescuiesc de 35 de ani (VIDEO) Foto: adevarul.ro Eveniment

Un pescar a rămas șocat după ce a realizat ce a prins. Bărnatul a prins vineri în Dunăre,  zona portului din Drobeta Turnu Severin un peşte supranumit „Spărgătorul de nuci”. El poate fi găsit de regulă în apele Amazonului. Pescarul a realizat că este un pește periculos după ce s-a trezit muşcat de picior, potrivit adevarul.ro.

„A sărit direct pe picior când s-a văzut prins. Eu trăsăi piciorul că nu ştiui ce sare când mă muşcă. Trăsăi picioru: «ia uite, bă, frate, ăsta mă muşcă!» Aseară am fost cu colegul meu în jurul orei 20,30 să băgăm plasele la pescuit, am vorbit să ne întâlnim mâine dimineaţă, la orele 7,30, ne-am dus să scoatem plasele. În timp ce scoteam plasele, la ultima, din dreptul kilometrului fluvial 929 -200, când să  o scoatem, el trăgea de plasă, eu ţineam la rame, când îi zic: «Bă, da ce e cu caricatura asta de peşte în plasă». Nu am văzut aşa ceva şi pescui de 35 de ani (...) L-am pus în barcă jos, mă uitam la el şi o dată ciup de picior”, povesteşte Costel Anghelescu, care nu va uita prea uşor această zi.

Pescarul a considerat de cuviință să anunțe autoritățile despre neobișnuitul incident și l-a dus într-o găleată la Căpitănia Portului Drobeta Turnu Severin.

Autoritățile au rămas stupefiate şi spun că niciodată în apele Dunăre, în zona de competenţă, nu s-a mai întâmplat un caz asemănător. După ce l-au analizat cu atenţie, s-a dovedit a fi peştele pacu, un exemplar omnivor originar din Brazilia ai cărui dinţi seamnă izbitor cu dantura umană.

„Este un specimen de peşte care nu a mai fost văzut până acum în fluviul Dunărea şi a fost prins în fluviu în zona Portului din Drobeta Turnu Severin. Este un peşte migrator, e periculos, el se hrăneşte cu plante, cu nuci, cu insecte, dar acolo unde întâlneşte oameni nu ezită să atace oamenii. Eu zic că trebuie sesizate organele abilitate pentru a fi anunţată populaţia fiindcă în fluviul Dunărea majoritatea românilor fac baie şi există pericolul de a fi victime ale acestor specii de peşte”, spune căpitanul Gheorghe Halângă de la Căpitănia Portului Drobeta Turnu Severin.

VEZI VIDEO AICI!

 

Citeşte mai multe despre:   Dunare,   Stiri Drobeta Turnu Severin