Un polițist ar fi agresat o femeie pentru că nu purta mască de protecție. IPJ Arad a deschis o anchetă (VIDEO)

Un polițist ar fi agresat o femeie pentru că nu purta mască de protecție. IPJ Arad a deschis o anchetă (VIDEO)
Foto: Poliția Română / Facebook

Inspectoratul de Poliţie Județean Arad a anunţat că a deschis o anchetă după apariția în spațiul public a unor informații conform cărora un polițist a agresat o femeie din localitatea Buteni pentru că aceasta nu purta masca de protecţie. Femeia, care are 50 de ani, a ajuns la spital. Până acum, ea nu a depus plângere, informează News.ro.

Anchetă la IPJ Arad: Un polițist ar fi agresat o femeie

„În această dimineaţă, în jurul orei 11, poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Arad.

Inspectoratul a mai transmis că se vor face cercetări, inclusiv audieri de martori, și se vor lua măsurile care se impun.

Presa locală notează că agentul a agresat-o pe femeie pentru că nu purta mască, iar după ce a lovit-o a plecat de la locul faptei.

Un polițist ar fi agresat o femeie pentru că nu purta mască de protecție. IPJ Arad a deschis o anchetă

Urmăriți B1TV.ro și pe