Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un polițist care a salvat două femei dintr-o casă cuprinsă de flăcări a fost decorat de ministrul Afacerilor Interne (VIDEO)

Un polițist care a salvat două femei dintr-o casă cuprinsă de flăcări a fost decorat de ministrul Afacerilor Interne (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Noi 2014, 12:41
Un polițist care a salvat două femei dintr-o casă cuprinsă de flăcări a fost decorat de ministrul Afacerilor Interne (VIDEO) Eveniment
Un poliţist din Argeş este un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi. După ce a dat dovadă de curaj, salvând două femei dintr-un incendiu, agentul Vlad Alexandru a fost decorat de către ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. Poliţistul a primit placheta de onoare, în semn de apreciere pentru că şi-a riscat viaţa şi a intrat într-o casă cuprinsă de flăcări în care se aflau o mamă şi fiica ei.

Agentul de Poliţie, Vlad Alexandru, din cadrul secţiei de Poliţie Rurală Rociu, se afla în timpul liber atunci când a auzit ţipete dintr-o casă cuprinsă de flăcări. Fără să ezite, poliţistul a intrat în casa în care se aflau o bătrână de 77 de ani şi fiica ei de 55 de ani. După ce le-a scos din clădire, poliţistul salvator a sunat la 112 şi a chemat pompierii. Pentru curajul de care a dat dovadă, a fost decorat de ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea.

”Este un moment de bucurie în care îi răsplătim meritele unui erou care a salvat două vieți. S-a aruncat efectiv în foc și a salvat două femei. Am acordat azi cea mai mare distincție a MAI unui tânăr polițist care a arătat încă o dată societății noastre care este profilul angajaților MAI”, a spus ministrul Afacerilor Interne.

Vizibil emoţionat, poliţistul erou a spus că este pregătit să intervină oricând ar fi nevoie. ”Este o deosebită onoare pentru mine să primesc cea mai importantă distincție a MAI. Vă asigur că ce am facut în acea seara voi face de fiecare dată când va fi nevoie și sunt convins că orice polițist, din orice parte a țării ar fi făcut la fel”, a spus Vlad Alexandru.

Polițist erou, decorat de ministrul de Interne