Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal imens creat de un preot, după ce vecinii au aflat că va construi o clădire de birouri în cartier: „Ne-a tratat ironic și cu superioritate"

Scandal imens creat de un preot, după ce vecinii au aflat că va construi o clădire de birouri în cartier: „Ne-a tratat ironic și cu superioritate"

Un articol de: Andrei Vlad - 07 Iul 2020, 19:14
Scandal imens creat de un preot, după ce vecinii au aflat că va construi o clădire de birouri în cartier: „Ne-a tratat ironic și cu superioritate" Eveniment

Scandal în Bacău, după ce Părintele Gabriel Radu Ichim, cunoscut la nivel local, a început demersurile pentru a ridica o clădire de birouri. Cunoscut drept și „Părintele Surzilor", reprezentantul Bisericii Ortodoxe Române a primit acuzații dure din partea locatarilor imobilelor din zonă, informează Ziarul de Bacău. 

Locatarii blocurilor din strada Tazlăului, Bacău, resping cu fermitate proiectul imobiliar al Părintelui Gabriel Radu Ichim. Nemulțumiți de traficul intens din zonă, lipsa locurilor de parcare, a spațiilor verzi și de blocurile nou-apărute în zonă, vecinii se tem și de faptul că noul proiect imobiliar va obstrucționa accesul luminii naturale. 

Zeci de locatari din zonă au semnat o petiție, în care semnalează problemele pe care le-ar putea crea construcția lui Gabriel Radu Ichim.

„Țin să menționez că domnul Ichim ne-a tratat ironic și cu superioritate, bineînțeles că dumnealui are multe relații pe care se bazează, dar nici noi nu suntem naivi sau lipsiți de studii și în calitate de locatari afectați de proiectul dumnealui reacționăm”, a punctat Alexandru Buliga, liderul celor 30 de petiționari, potrivit ZDBC.ro.

 

Preotul Ichim: „Pentru moment, facem pași premergători"

 

Preotul a declarat că proiectul imobiliar va fi de fapt un centru social-filantropic dedicat copiilor surzi sau cu deficiențe de auz. De asemenea, clădirea va include și birouri adminsitrative pentru căminul de bătrâni. 

„La acest moment, avem toate avizele necesare, dar bineînțeles, decizia este la Consiliul Local”, a punctat Ichim, potrivit presei locale. 

În ceea ce privește acuzațiile vecinilor, preotul a negat ferm. Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

„Acest domn mi-a pus vorbe în gură. Vă imaginați că nu aș fi vorbit așa niciodată. Domnul care contestă are de fapt mai multe nemulțumiri. După cum am spus, pentru moment, facem pași premergători”, a mai declarat Părintele Ichim, potrivit sursei citate. 

Clădirea ar urma să aibă 3 etaje + mansardă. 

Citeşte mai multe despre:   preot,   Gabriel Radu Ichim,   Bacau,   imobiliare,   scandal