Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Moment şocant la sfinţirea Catedralei Mânturii Neamului: Un preot şi-a dat foc în semn de protest (VIDEO)

Moment şocant la sfinţirea Catedralei Mânturii Neamului: Un preot şi-a dat foc în semn de protest (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 25 Noi 2018, 11:08
Moment şocant la sfinţirea Catedralei Mânturii Neamului: Un preot şi-a dat foc în semn de protest (VIDEO) Foto: Ziarul Rezistenta Eveniment

Gest extrem în faţa Catedralei Mântuirii Neamului cu ocazia slujbei de sfinţire! Un preot din Constanţa şi-a dat foc în faţa catedralei în semn de protest pentru că în urma unui accident rutier, soldat cu un deces, a fost suspendat din preoție.    

Din fericire acesta şi-a dat foc la haina de pe el, pe care a aruncat-o imediat fără a suferi răni sau arsuri.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

VIDEO: Faceabook/ Focus

Acesta a fost ridicat imediat de jandarmi după acest gest şocant.

"Referitor la informația conform căreia un preot și-ar fi dat foc, facem precizarea că în incinta catedralei cât și în curtea acesteia nicio persoana nu a recurs la acest gest. Referitor la persoana autoincendiată, se pare că a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care și-a scos geaca și a incendiat. O, însă evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauza a fost condusă la secția de politie, unde s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale, persoana a refuzat transportul la spital", a transmis ISU.

"Vă mărturisesc că eu fiind aici nu am cunoștință de cazul menționat. Eu înclin să cred că nu e vorba de un preot real. Dacă e vorba de un preot caterisit, a comis ceva care i-a adus caterisirea, iar incidentul de astăzi, dacă e real, în descalifică pe cel care l-a comis. Asta înseamnă a protesta împotriva eroilor. E regretabil", a reacţionat şi Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...