Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un spital din România arată atât de rău că a ajuns să fie scenă pentru filmele horror (VIDEO)

Un spital din România arată atât de rău că a ajuns să fie scenă pentru filmele horror (VIDEO)

Un articol de: - 13 Ian 2018, 15:45
Un spital din România arată atât de rău că a ajuns să fie scenă pentru filmele horror (VIDEO) Eveniment

Spitale de groază în România! La propriu! O unitate medicală din Bucureşti arată atât de rău încât a fost folosita ca decor pentru un film de groază. Mai exact, pentru pelicula denumita sugestiv Ghost Rider. Între timp, bolnavii de la Spitalul CF 2, căci despre el este vorba, sunt internaţi şi operaţi în condiţii care depasesc orice imaginaţie. Corpul de Control şi Curtea de Conturi verifică acum ce s-a întâmplat cu sumele fabuloase date de Ministerul Transporturilor pentru investiţii în spital

Spitalul CF2 din Bucureşti este împărţit în două epoci. O aripă a unităţii sanitare a fost reabilitată, iar alta este uitată în timp. Un medic face dezvăluiri uluitoare despre banii folosiţi în renovare. 

"Deci, au făcut pe interese... date ori de şeful de secţie, ori de manager. Ortopedia, spre exemplu, care nu are nicio treabă... Nu interesează pe nimeni", spune medicul.

Saloanele, holurile şi chiar blocul operator din clădirea nerenovată au rămas la nivelul anilor 80. Spitalul a ajuns să arate atât de înfricoşător, încât a devenit şi decor de film de groază. Pe holul care face accesul spre saloane s-au filmat câteva scene din Ghost Rider 2. 

Un spital din România arată atât de rău că a ajuns să fie scenă pentru filmele horror

"Le-au dat nişte bani pentru chestia asta, dar ei au vrut să filmeze... nu ştiu ce scene au filmat ei... cu substrat...Cu fantome!", arată medicul.

Pacienţii sunt cazaţi şi operaţi în condiţii care depăşesc orice imaginaţie. 

"Când am venit, au dat de gândaci, au dezinfectat. Nu e investit în el, ce să zicem...", se plânge acesta.Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

Sumele primite de spital pentru investiţii sunt fabuloase. Potrivit Ministerului Transporturilor, numai în ultimii 5 ani au fost alocaţi peste un milion de lei, iar din fonduri europene au venit încă aproape 5 milioane şi jumătate de lei. Bani vin şi de la pacienţi.

Cei din Transporturi au bănuit nereguli în spital, astfel că în decembrie anul trecut ministrul a trimis Corpul de Control pentru verificări. Raportul încă nu este finalizat.
 

Citeşte mai multe despre:   spital