Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un tânăr din Cluj și-a prezentat lucrarea de LICENȚĂ pe ritm de RAP! Cum au reacționat profesorii (VIDEO)

Un tânăr din Cluj și-a prezentat lucrarea de LICENȚĂ pe ritm de RAP! Cum au reacționat profesorii (VIDEO)

Un articol de: - 05 Iul 2017, 22:17
Foto: Facebook Eveniment

„Buna ziua, astăzi vom face ceva mai diferit/ Nu-i genul de prezentare cu care v-aţi obişnuit” Au au sunat primele rime ale tânărului care avea să își uimească profesorii. Gavril Mihai Cristian, student la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, la specializarea marketing a avut o prezentare mult diferită de ceea ce a colegilor săi. El şi-a prezentat lucrarea în versuri, pe muzică. Cadrele didactice l-au filmat şi l-au postat pe o rețea socială, potrivit adevarul.ro

„Buna ziua, astăzi vom face ceva mai diferit, Nu-i genul de prezentare cu care v-aţi obişnuit, Vorbim de marketing şi branding personal,  dar nu oricum, ci în domeniul musical .. Am ales tema datorită înclinaţiei spre artă, Prin tot ce fac vreau să pun ţara pe hartă..”, a continuat entuziasmat Mihai. Întreaga lucrare a fost prezentată în ritm de hip hop, folosindu-se coloana sonoră a piesei lui Jay Sean „Ride it”.

Profesorii Reprezentanţii departamentului de Marketing au postat pe pagina lor oficială de Facebook un video cu prezentarea tânărului.

„Sprijinim iniţiativele originale ale studenţilor nostri, chiar şi în timpul susţinerii lucrarilor de licenta. Frumoase versuri, Mihai -Giemsi”, au spus ei. Coordonator lucrării este profesorul univeristar doctor Marinela Ghereş.Tema lucrării este legată de brandingul personal în muzică.

Un tânăr din Cluj și-a prezentat lucrarea de LICENȚĂ pe ritm de RAP! Cum au reacționat profesorii (VIDEO)

„În termeni teoretici Rap-ul vine de la Rhythm and Poetry, dar eu l-am considerat încă de la început, cea mai bună modalitate prin care să îmi eliberez sufletul şi mintea. Am fost şi încă sunt o persoană mai retrasă, liniştită, care s-a ferit de anturaje greşite, care şi-a văzut de drum şi care a văzut în muzică un refugiu, tocmai de aceea următorul meu album se va numi „Refugiu” şi va fi destinat celor care ascultă muzică pentru a se regăsi, dar nu numai”, spune Mihai într-un interviu. 

VEZI VIDEO AICI!

 
 
 
Loading...