Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un TRICOLOR a legat cele două maluri ale Prutului, marcând intrarea în Anul Centenar al Marii Uniri (VIDEO, FOTO)

Un TRICOLOR a legat cele două maluri ale Prutului, marcând intrarea în Anul Centenar al Marii Uniri (VIDEO, FOTO)

Un articol de: - 01 Ian 2018, 13:18
Un TRICOLOR a legat cele două maluri ale Prutului, marcând intrarea în Anul Centenar al Marii Uniri (VIDEO, FOTO) Eveniment

Un drapel tricolor cu o lungime de 100 de metri a legat, duminică, cele două maluri ale Prutului, marcând intrarea în Anul Centenar al Marii Uniri din 1918. Câteva sute de oameni au participat la desfăşurarea tricolorului pe un pod feroviar dintre România şi Republica Moldova, în dreptul localităţii Fălciu din judeţul Vaslui, potrivit Platformei Unioniste Acţiunea 2012, anunță Vremea Nouă.

Alianţa pentru Centenar, care reuneşte peste 130 de asociaţii civice sub mesajul unionist "Basarabia e România”, a organizat duminică, împreună cu Primăria comunei Fălciu, primul eveniment din seria de acţiuni care vor sărbători împlinirea unui secol de la Unire.

Tricolorul românesc a fost întins peste râul Prut, pe podul feroviar în prezent dezafectat care făcea legătura între localitatea vasluiană Fălciu şi oraşul Cantemir din Republica Moldova.

Sute de mii am făcut sacrificiul suprem pentru ca Prutul să fie râu intern era scris, mare, pe un banner purtat de participanții la eveniment...

Un TRICOLOR a legat cele două maluri ale Prutului, marcând intrarea în Anul Centenar al Marii Uniri

Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19

Citeşte mai multe despre:   unire