Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Unde pescuiește Liviu Dragnea: Legături suspecte dintre Teldrum și locul în care și-a făcut șeful PSD poze cu Grindeanu la prins de știuci (VIDEO)

Unde pescuiește Liviu Dragnea: Legături suspecte dintre Teldrum și locul în care și-a făcut șeful PSD poze cu Grindeanu la prins de știuci (VIDEO)

Un articol de: - 03 Mai 2017, 10:48
Unde pescuiește Liviu Dragnea: Legături suspecte dintre Teldrum și locul în care și-a făcut șeful PSD poze cu Grindeanu la prins de știuci (VIDEO) Foto: Facebook Eveniment

Sunteţi curioşi care este locul în care se pupă cele mai frumoase ştiuci din Dunăre? Vă spunem noi! În sudul judeţului Teleorman, pe lacul Belina. Este locul preferat al şefului PSD, Liviu Dragnea. Un adevărat colţ de rai mai fi ceva de precizat: în acte, micul paradis este al companiei TelDrum, dar în realitate... acesta ar fi al lui Dragnea. 

Aşa arată, în ansamblu, locul in care Liviu Dragnea a făcut pozele cu premierul Sorin Grindeanu, când pescuiau la ştiucă. Micul paradis de la Dunare este deținut de Teldrum, iar modul în care compania a obţinut in concesiune aproximativ 70 de hectare de luciu de apa, pentru o chirie de numai 7000 de lei pe luna, este unul suspect. 

La 130 de kilometri de Bucuresti și vreo 30 de casa lui Liviu Dragnea din Alexandria se afla comuna Seaca. Din comuna până la Dunăre mai sunt vreo cinci kilometri. În noiembrie 2013, Guvernul Ponta a trecut prin Hotărâre de Guvern insula Belina, lacul Belina și brațul Pavel din administrația Apelor Române în administrația Consiliului Județean TeleormanALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

Guvernul și-a motivat transferul prin dorinta CJ Teleorman de a dezvolta turistic zona, prin construcția unui  complex turistic şi sportiv, cu hotel, bazine de înot şi pensiuni, o tabără cu plajă. Numai că acolo s-a construit "colţul de rai al lui Dragnea", locul în care preşedintele PSD să se poată relaxa liniştit, în timp ce pupă ştiuci.

"Zona de agrement, cu hotel, bazine de înot n-a mai apărut, în schimb Tel Drum a ridicat câteva construcții cu circuit închis, unde uneori vin Dragnea și invitații săi la pescuit. Proprietatea este ferită de privirile curioșilor și bine pazita. Pentru cele 70 de hectare luate în concesiune în 2014, Tel Drum plătește o sumă de nimic - puțin peste 7000 de lei pe lună", a afirmat Florin Dragomir, viceprimarul din Seaca, pentru hotnews.ro.

Pe proprietatea administrată de TelDrum, firma de construcții a ridicat în spatele unui gard înalt de peste doi metri o vilă tip pensiune. Cei de la Apele Române spun că nu ei au construit imobilul, în timp ce reprezentaţii TelDrum dau din colţ în colţ. Vila este dotata cu ponton acoperit, unde vizitatorul poate pescui și pe ploaie, cu un pod peste lacul amenajat chiar lânga vila, cu o grădina bine intreținută.

Aceasta este cea de-a patra legătura dubioasă a liderului PSD cu Tel Drum, după afacerile cu porci, domeniul de vânătoare și vacanțele din Brazilia. 

Unde pescuiește Liviu Dragnea: Legăture suspecte dintre Teldrum și locul în care și-a făcut șeful PSD poze cu Grindeanu la prins de știuci

 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Sorin Grindeanu,   Teleorman,   pescuit