Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Unde poți rezolva teste de antrenament pentru simularea de la Bacalaureat 2021

Unde poți rezolva teste de antrenament pentru simularea de la Bacalaureat 2021

Un articol de: Andrei Vlad - 03 Mar 2021, 17:15
Unde poți rezolva teste de antrenament pentru simularea de la Bacalaureat 2021 FOTO: Pixabay.com Eveniment

Elevii au dispoziție teste de „antrenament” pentru examenele finale, din acest an. Mai exact, este vorba despre o serie de subiecte de pregătire pentru BAC și Evaluarea Națională, pe care elevii din anii terminali le pot rezolva, pentru mai multe materii.


Unde sunt publicate testele de antrenament pentru simularea de la Bacalaureat 2021

 

Teste au fost publicate pe site-ul Centrului Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie, și pot fi consultate aici: https://rocnee.eu/.

Pentru examenul de Bacalaureat au fost publicate teste pentru următoarele materii: limba română, matematică, chimie, fizică, anatomie, biologie, fizică, informatică, logică, geografie, psihologie, economie, filosofie, sociologie, istorie.

Subiectele vor fi descărcate de aici:

Simulările pentru examenul de Bacalaureat încep din 22 martie: 22 martie 2021 – Limba şi literatura română,  23 martie 2021 – proba obligatorie a profilului, 24 martie 2021 – proba la alegere a profilului şi specializării și 25 martie 2021 – Limba şi literatura maternă.

 

Cine a elaborat testele de antrenament si cu ce scop

 

Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație a publicat pe site-ul său un nou set de modele ale testelor de antrenament atât pentru Evaluarea Națională, cât și pentru Bacalaureat, teste realizate de experți în educație, avizate de Ministerul Educației. Se REDESCHID cluburile pe litoral în minivacanţa de 1 Mai? Vestea dată de ministrul Lucian Bode

Aceste teste vor continua să apară săptămânal până în luna mai. Atunci, ele vor fi publicate de două ori pe săptămână.

„Din simulări va rezulta nivelul cunoștințelor elevilor. E nevoie finanțarea acțiunilor remediale”, a explicat ministrul Educației, Sorin Câmpeanu.

Citeşte mai multe despre:   BAC,   BAC 2021,   teste BAC