Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lecție de creativitate. Eveniment inedit pentru cei mici organizat de Centrul European Cultural UNESCO (VIDEO)

Lecție de creativitate. Eveniment inedit pentru cei mici organizat de Centrul European Cultural UNESCO (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Dec 2018, 12:59
Lecție de creativitate. Eveniment inedit pentru cei mici organizat de Centrul European Cultural UNESCO (VIDEO) Eveniment

Eveniment inedit pentru cei mici organizat de Centrul European Cultural Unesco! Părinţii care isi doresc sa stimuleze creativitatea copiilor ii pot inscrie la atelierele Alandala. Aici prichindeii vor învăţa să picteze, să danseze şi îşi vor petrece timpul într-un mod constructiv şi plăcut.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Cu ocazia sãrbãtorilor de iarnã, a fost organizat un atelier de picturã intitulat “Animalele Iernii”. Aici copii au învãþat sã picteze animale precum ursi polari, vulpi sau pinguini, folosindu-se de elemente din naturã.

Ideea acestui proiect a pornit chiar de la mãmici, care și-au dorit sã-și distreze copiii într-un mod original.

“Activitatea de astãzi una din seria de ateliere organizate Alandala, ateliere cu povești, care a apãrut în urma eforturilor mai multor mame de a-și distra copii”, a spus Mihaela Lazăr, organizator.

Organizatorul acestui eveniment a explicat care este rolul acestor ateliere de creație.

“Am încercat sã îmbinăm partea creativã cu partea de poveste și în primul rând sã mergem spre zona educaționalã. Așa cã fiecare atelier începe cu o poveste, care are un tâlc, dar și foarte multe învătaminte, la nivel științific, cât și lucruri legate de natură și de viața animalelor. Cel de astãzi are ca subiect animalele iernii, și a pornit cu investigarea animalelor care trăiesc la Polul Nord, Polul Sud”, a adăugat Mihaela Lazăr.

În plus, tot la Centrul European Cultural Unesco copiii se pot înscrie la cursuri de dansși pot urmãri spectacole impresionante.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 

Citeşte mai multe despre:   UNESCO