Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Unii elevi dintr-o școală din Dâmbovița sunt nevoiți să stea pe podea la cursuri deoarece nu au mai ajuns băncile și pentru ei

Unii elevi dintr-o școală din Dâmbovița sunt nevoiți să stea pe podea la cursuri deoarece nu au mai ajuns băncile și pentru ei

Un articol de: - 18 Sep 2015, 10:01
Unii elevi dintr-o școală din Dâmbovița sunt nevoiți să stea pe podea la cursuri deoarece nu au mai ajuns băncile și pentru ei Foto: stirileprotv.ro Eveniment

Noul an școlar a început cu probleme în multe școli din țară. De exemplu, într-o școală din Dâmbovița elevii din clasele a IV-a și a V-a sunt nevoiți fie să stea în picioare la cursuri, fie pe podea pentru că băncile și scaunele nu au mai ajuns și pentru ei.

Conducerea școlii și-a dat seama că băncile pe care le comandase nu sunt de ajuns pentru toți elevii foarte târziu, și acest lucru din cauza faptului că școala este nouă.

Chiar dacă mobilierul necesar a fost comandat ulterior, elevii sunt nevoiți să mai îndure câteva zile umilința, până ajung băncile și la ei. Elevii din localitatea Pieptari își pun acum în ghiozdan, pe lângă caiete sau cărți și pături sau pernuțe, potrivit știrileProTv.ro.

Pentru ca elevii să scrie cât mai puțin din cauza poziției incomode în care sunt nevoiți să asiste la cursuri, profesorii și-au adaptat stilul de predare.

“Încercăm să ne descurcăm, să lucrăm mai mult la tablă... mai stăm și pe pernițe, mai avem două scaune, facem cu rândul, mai ieșim afară, mai facem și sport”, a declarat un profesor.

Conducerea inspectoratului școlar Dâmbovița a declanșat de urgență o anchetă și vrea să afle cine se face vinovat de situația elevilor.

Citeşte mai multe despre:   scoala,   Stiri Dambovita,   elevi