Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Unul din simbolurile cartierului Colentina a fost îndepărtat: Avionul lui Neculai Onțanu a fost îndepărtat de autorități (VIDEO)

Unul din simbolurile cartierului Colentina a fost îndepărtat: Avionul lui Neculai Onțanu a fost îndepărtat de autorități (VIDEO)

Un articol de: - 24 Mai 2017, 15:59
Unul din simbolurile cartierului Colentina a fost îndepărtat: Avionul lui Neculai Onțanu a fost îndepărtat de autorități (VIDEO) Eveniment

Celebrul avion montat în mandatului de primar la Sectorul 2 a lui Neculai Onțanu în intersecția dintre Șoseaua Fundeni şi Colentina este dezmembrat și îndepărtat de actuala administrație locală. 

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a motivat decizia înlăturării acestuia prin faptul că acesta ruginise și era un pericol pentru trecătorii deoarece se putea prăbuși în orice moment.

Avionul, un model Antonov, a fost montat în interesecția prin decizia lui Neculai Onțanu în 2007, într-o perioadă în care fostul edil de la Sectorul 2 dorea să personalizeze fiecare intersecție rutieră.

Unul din simbolurile cartierului Colentina a fost îndepărtat: Avionul lui Neculai Onțanu a fost îndepărtat de autorități

Citeşte mai multe despre:   Neculai Ontanu,   avioane