Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Urare specială de 1 Decembrie. Un jandarm a cântat imnul României la pian, de pe munte, de la 1.700 de metri altitudine (VIDEO)

Urare specială de 1 Decembrie. Un jandarm a cântat imnul României la pian, de pe munte, de la 1.700 de metri altitudine (VIDEO)

Un articol de: Andrei Vlad - 01 Dec 2020, 15:48
Urare specială de 1 Decembrie. Un jandarm a cântat imnul României la pian, de pe munte, de la 1.700 de metri altitudine (VIDEO) Eveniment

Moment emoționant oferit de un reprezentant al Gărzii de Onoare a Jandarmeriei Române, în data de 1 Decembrie. De Ziua Națională, jandarmul a cântat imnul României la pian, de pe Vârful lui Roman, din Munții Căpățânii, județul Vâlcea.

„Cu rădăcinile adânc înfipte în pământul istoriei, poporul român este un miracol, după cum spunea Gheorghe I.Brătianu. Să-l trăim zi de zi cu toată fiinţa noastră, iar azi, când sărbătorim una dintre clipele de graţie ale istoriei sale să-i spunem României la mulţi ani, o urare rostită ca un legământ. Să fim uniţi, să fim solidari să fim puternici”, a transmis jandarmul. 

 

 

 

Jandarmeria Română, mesaj emoționant de 1 Decembrie

 

Videoclipul compus din mai multe cadre realizate din dronă a fost distribuit pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei Române și a fost însoțit de un mesaj cu prilejul Zilei Naționale:

„Pe oricare munţi ne-ar purta paşii, la malul oricărei mări ne-am afla, dacă am ajunge locuitori ai oricărei capitale sau ne-am retrage într-un sat din oricare ţară, am putea să fim aproape unii de ceilalţi în orice moment, amintindu-ne că suntem români. Poporul nostru a dovedit în repetate rânduri profunzimi nebănuite, precum ale mării. A rămas puternic pe dinaintea numeroaselor vitregii întâmpinate de-a lungul timpului, precum munţii. A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Solidaritatea ne-a ajutat să izbândim. Am rămas uniţi, reuşind, astfel, să trecem peste dificultăţile oricărei perioade, ceea ce ne oferă speranţa că vom depăşi greutăţile de acum aşa cum le-am depăşit şi pe cele din trecut. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!”.

 

 

Citeşte mai multe despre:   1 Decembrie,   jandarm