Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ursul, cel mai nou ”turist” din stațiunile de pe Valea Prahovei: Jandarmii au alungat nouă exemplare doar sâmbătă (VIDEO)

Ursul, cel mai nou ”turist” din stațiunile de pe Valea Prahovei: Jandarmii au alungat nouă exemplare doar sâmbătă (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 16 Iun 2019, 18:26
Ursul, cel mai nou ”turist” din stațiunile de pe Valea Prahovei: Jandarmii au alungat nouă exemplare doar sâmbătă (VIDEO) sursă foto: Bored Panda Eveniment

Nouă urși au fost alungații au fost alungați de jandarmii de la Inspectoratul Prahova, în localitățile Breaza, Telega, Buşteni si Azuga, potrivit Libertatea.

„Sâmbătă, 15.06.2019, jandarmii prahoveni din cadrul I.J.J. Prahova au intervenit pe tot parcursul zilei, în urma mai multor apeluri venite pe S.N.A.U. 112, unde a fost semnalată apariţia urşilor, în mai multe localităţi, respectiv Breaza, Telega, Buşteni si Azuga. 

Jandarmii de la Inspectoratul Prahova au avut nou intervenții sâmbătă, pentru alungarea urșilor, se precizează într-un comunicat al instituției. „Sâmbătă, 15.06.2019, jandarmii prahoveni din cadrul I.J.J. Prahova au intervenit pe tot parcursul zilei, în urma mai multor apeluri venite pe S.N.A.U. 112, unde a fost semnalată apariţia urşilor, în mai multe localităţi, respectiv Breaza, Telega, Buşteni si Azuga. Jandarmii au folosit semnalele acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor salbatice. 

O intervenţie mai dificilă a jandarmilor montani din detașamentul Sinaia, a fost în jurul orelor 21:30 pentru a recupera două persoane ce se aflau pe traseul montan Buşteni – Cascada Urlătoarea, care s-au speriat la apariţia unui urs pe traseul de deplasare, persoanele fiind recuperate şi coborâte în staţiunea Buşteni fără probleme” au precizat jandarmii. 

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Prahova