Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vacanță de coșmar: Mai mulți turiști cazați la stațiunea Venus, jefuiți în camera de hotel (VIDEO)

Vacanță de coșmar: Mai mulți turiști cazați la stațiunea Venus, jefuiți în camera de hotel (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 03 Aug 2016, 08:25
Vacanță de coșmar: Mai mulți turiști cazați la stațiunea Venus, jefuiți în camera de hotel (VIDEO) foto: skytrip.ro Eveniment

Mai multe familii de turişti cazate într-un hotel din staţiunea Venus au rămas fără bani, telefoane şi bijuterii. În faţa acestei situaţii halucinante, conducerea unităţii a avut o reacţie ieşită din tipare şi susţine că oamenii ar fi putut mai bine să-şi lase bunurile de valoare la recepţie. Turiştii au făcut plângere la poliţie, însă hoții nu au fost încă prinşi, arată B1 TV.

Numai puţin de 6 camere de hotel au fost prădate de hoţi. Indivizii au acţionat chiar în timp ce turiştii dormeau. Au pătruns în încăperi, profitând de faptul că acestea nu erau dotate cu aparate de aer condiţionat, astfel încât oamenii erau nevoiţi să doarmă cu uşile balcoanelor deschise.

Mai mulți turiști cazați la stațiunea Venus, jefuiți în camera de hotel

Fie că a fost vorba despre telefoane, bani sau bijuterii, hoţii nu au ratat nimic. După ce au observat lipsa bunurilor, turiştii au intrat în panică.

Oamenii susţin că abia după aceste furturi în serie au apărut bileţelele prin care conducerea hotelului îşi avertiza clienţii să închidă bine balcoanele sau ferestrele. Când au cerut însă explicaţii. au aflat că cel mai bine era să îşi fi lăsat bunurile la recepţie.

Citeşte mai multe despre:   turisti,   litoral,   jaf,   hotel