Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Valentin Ceaușescu a mers la cimitirul Bellu, la înmormântarea Paulei Iacob, unde a depus o coroană cu flori (VIDEO)

Valentin Ceaușescu a mers la cimitirul Bellu, la înmormântarea Paulei Iacob, unde a depus o coroană cu flori (VIDEO)

Un articol de: - 08 Oct 2015, 17:13
Valentin Ceaușescu a mers la cimitirul Bellu, la înmormântarea Paulei Iacob, unde a depus o coroană cu flori (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Avocata Paula Iacob a fost înmormântată joi la cimitirul Bellu din Capitală, fiind condusă pe ultimul drum de mai multe personalități publice. Printre acestea s-a aflat și Valentin Ceaușescu, o prezenţă extrem de discretă în spaţiul public în ultimii ani, anunţă B1 TV. Acesta a depus o coroană cu flori.

Paula Iacob a fost avocata lui Nicu Ceaușescu la începutul anilor '90 - "După ce a fost închis, mergeam destul de des la Jilava să-l vizitez și să-i duc de mâncare. Mi-a cerut să-i duc cașcaval, cu toate că îi pregătisem brânză de vaci. Atunci mi-a spus că vrea cașcaval pentru un șoricel din celulă care chițăie de foame și căruia nu-i place brânza de vaci. Era un iubitor al animalelor".

"Orice aș fi făcut eu, n-aș fi ajuns Paula Iacob de azi dacă n-ar fi existat Nicu Ceaușescu. Am avut o mare surpriză să constat că nu era deloc omul despre care securitatea povestea. După ce am discutat cu el, mi-am dat seama că era departe de licheaua aia care viola femeile, care făcea tot felul de trăznăi. Nu, era un tânăr inteligent", povestea în trecut avocata, potrivit cancan.ro.

Valentin Ceaușescu a mers la înmormântarea Paulei Iacob


Citeşte mai multe despre:   inmormantare