Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Valeriu Gheorghiță anunță o schimbare privind notificarea persoanelor din lista de așteptare: În loc de trei notificări succesive, se face o notificare (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță anunță o schimbare privind notificarea persoanelor din lista de așteptare: În loc de trei notificări succesive, se face o notificare (VIDEO)

Un articol de: Raluca Tindeche - 13 Apr 2021, 14:34
Valeriu Gheorghiță anunță o schimbare privind notificarea persoanelor din lista de așteptare: În loc de trei notificări succesive, se face o notificare (VIDEO) Foto: Guvernul României / Facebook Eveniment

Valeriu Gheorghiță a precizat, în cadrul conferinței de presă, că persoanele de pe listele de aștepatare vor fi notificate o singură dată pentru a confirma programarea sau pentru a fi eliminată din listă. 

"Încă de săptămâna trecută, am anunţat o schimbare privid notificarea persoanelor din listă. În loc de trei notificări succesive, se face o notificare. Astfel, după 24 de ore, persoana respectivă va ieşi din lista de aşteptare, fie programându-se în centru, confirmând programarea, fie este eliminată din listă dacă nu confirmă programarea, pentru a dat posibilitatea de a notifica celelalte persoane care se află în lista de aşteptare şi a creşte randamentul la programare. Lista de aşteptare a scăzut în aceste zile pentru că nu mai rămân persoanele notificate care nu îşi confirmau programarea", a spus Valeriu Gheorghiță.

 

Citeşte mai multe despre:   Valeriu Gheorghiță