Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Valeriu Gheorghiță: Au fost notificate 500.000 de persoane care au fost în lista de așteptare și care nu au reșit să-și confirme programarea (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță: Au fost notificate 500.000 de persoane care au fost în lista de așteptare și care nu au reșit să-și confirme programarea (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 04 Mai 2021, 14:20
Valeriu Gheorghiță: Au fost notificate 500.000 de persoane care au fost în lista de așteptare și care nu au reșit să-și confirme programarea (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a declarat marți că platforma de vaccinare a fost optimizată.  Acesta a anunțaat că 500.000 de persoane care au fost în lista de așteptare și care nu au reșit să-și confirme programarea, au fost notificate prin SMS și email.

“În ceea ce privește platforma de programare, după cum știm a fost optimizată la sfârșitul săptămânii trecute și există în acest moment posibilitatea ca o persoană să modifice centruld e vaccinare pentru cea de-a doua doză, pentru rapel.

De asemenea, au fost transmise celor 500.000 de persoane care au fost în lista de așteptare și care nu au reșit să-și confirme programarea, au fost notificate prin SMS și email. De asemnea, au fost în total transmise peste 709.000 de SMS-uri către persoanele care au fost în listele de așteptare și care nu și-au finalizat programarea. Diferența este din cauza beneficiarilor care au declarat același număr de telefon”, a declarat marți Valeriu Gheorghiță.